Laatste editie
Twitter

Plezier in zeilen” is inmiddels al meer dan 35 jaar het belangrijkste motto van Zeilschool de Vinkeveense Plassen. Zowel beginnende als gevorderde zeilers en surfers, in de leeftijd van 7 tot boven de 70 jaar, beleven veel plezier tijdens de lessen die gegeven worden door het gemotiveerde instructeursteam.

Introductiedagen

Voor iedereen tussen de 7 en 12 jaar die nog nooit gezeild heeft maar wil ontdekken of hij/zij het zeilen leuk vindt bieden wij ook dit voorjaar weer introductiedagen aan op de Cattenbroekerplas in Woerden. Op zaterdag 16 en zondag 17 mei zijn wij aanwezig van 10.00 – 13.00 en van 14.00 tot 17.00 uur. Voor maar € 25,- kunnen kinderen op een leuke en ontspannen manier 1 dagdeel kennis maken met de zeilsport. Er zal gevaren worden met Optimisten, 1 persoons zeilboten onder begeleiding van een instructeur. De beschikbare capaciteit tijdens deze introductiedagen is beperkt, wacht dus niet te lang met inschrijven!

Optimist

www.zeilschoolvinkeveen.nl

Mocht je verhinderd zijn om te komen zeilen kom dan naar de havendagen in Woerden op 12 en 13 juni. Wij zijn daar aanwezig om je uitgebreid te informeren over de verschillende cursusmogelijkheden die wij bieden. Wij zijn herkenbaar aan de brandweerauto.

Kijk tevens op onze website voor een overzicht van wat wij verder voor je kunnen betekenen ! Mochten er nog vragen zijn dan zijn wij tijdens kantooruren te bereiken op 0297 – 26 22 00 / 26 19 90. Even langskomen voor een rondleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Wij hopen ook jou binnenkort te mogen ontmoeten op of aan de Vinkeveense Plassen of de Cattenbroekerplas.

Namens het gehele instructieteam van Zeilschool de Vinkeveense Plassen,

Koen Bolt

 

Herenweg 144
3645 DT  Vinkeveen
T 0297 – 26 22 00