Laatste editie
Twitter

 

Zondag 2 november was het groot feest op Zeilschool Aalsmeer. Het 45 jarig bestaan werd gevierd met een gezellige reünie.

De eigenaar Peter de Wit liep ‘s middags niets vermoedend de steiger op samen met zijn vrouw Wilma en daar stonden z’n 30 instructeurs en medewerkers hen te verwelkomen. Dit team van ‘lieve mensen’ had in het geheim het feest georganiseerd! Samen met de jubilaris werd er getoost en een ronde gelopen om de feestelijk versierde ruimtes te bekijken. Veel aandacht voor de foto- en videohoek, met onder meer prachtige zwart-wit beelden uit de beginjaren, de collages van oude en recente opnames,  een ‘fotostudio’ om deze ontmoetingen met  oud-instructeurs vast te leggen. Ook aan de meekomende kinderen was gedacht met een springkussen, knutsel- en t.v. hoek.

_DSC4809

Het was een ware zoektocht naar de oud-instructeurs. Oude foto’s,  namenlijsten van ver voor het computertijdperk, Facebook , LinkedIn werden allemaal ingezet. Uiteindelijk mocht het creatieve team 200 oud- instructeurs verwelkomen, inclusief 27 kinderen.

Peter de Wit viel van de ene in de andere verbazing. Veel oud-instructeurs werden direct herkend, anderen kosten iets meer moeite. Iedereen genoot volop, en de ‘oude’ garde heeft heel wat met elkaar afgepraat, een feest van herkenning.

Graag wil Zeilschool Aalsmeer een aantal bedrijven hartelijk bedanken die hebben bijgedragen aan dit  prachtige feest: Catering Aelsmeer, Groenteboer Kreike,  Bakkerij van Leeuwen,  Slagerij Bobeldijk (Westwijk),  Groothandel Vijzelaar (Haarlem), Melgers Dranken bv,  Imbev bv en het geweldige DJ team Niels en Tim (Ter Aar).