Laatste editie
Twitter

De weersomstandigheden waren de laatste tijd zo slecht dat het Argon voetbal team niet kon trainen op hun eigen veld. Zij hebben daarom WLC benaderd met de vraag om van hun nieuwe locatie gebruik te mogen maken en een loodzware bootcamp training te ondergaan als alternatief.

Bootcamp is een full body training. Je sport binnen of buiten in een groep, waarbij je in je eigen tempo en intensiteit mee kunt doen. Geen verbeten gezichten en saaie zware gewichten. Maar juist leuke opbouwende kracht- en flexibiliteitsoefeningen afgewisseld met conditieoefeningen. De spelers zijn vanaf het Argon terrein naar de Rendementsweg komen hardlopen als warming up. Daar aangekomen werden ze voorbereid op de bootcamp met een daarvoor geschikte warming up. WLC de A-selectie van Argon onderworpen aan een pittige, uitdagende bootcamp training. Tijdens de training werden de diverse spiergroepen flink getest op kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Fysiotherapeuten Wouter Witsel en Bas Blom hielden nauwlettend toezicht dat trainer Willem Lindeboom de spelers niet te hard liet werken. Na een uur te zijn afgemat keerden de spelers weer terug naar de thuis basis.

WLCombatics is na deze training meteen weer benaderd voor vervolg trainingen voor zowel de A selectie als het D en B team van Argon. WLCombatics traint vaker sport teams die tijdens de winter/zomerstop niet met hun sport bezig zijn en wel graag op niveau willen blijven en zelfs fitter en sterker het nieuwe seizoen willen beginnen. Voor meer informatie kijk op www.sterkenweerbaar.nl of neem contact op met WLC via: info@sterkenweerbaar.nl / 06 15 05 82 15