Laatste editie
Twitter

KICKBOKS-LIEFHEBBERS OPGELET!

14 september a.s. vindt er een uniek trainings-seminar plaats met niemand minder dan Melvin Manhoef bij WLCombatics in Mijdrecht! Onder zijn leiding zal er getraind worden zoals een ware kampioen dit doet. Zijn meest favoriete technieken en combinaties zal hij jullie overbrengen en aanleren.

Hij gaat werken aan het zelfvertrouwen en verbeteren van de mentale kracht, het kweken van leiderschap, verhogen van de winnaars mentaliteit en aan de fysieke conditie en weerbaarheid. Jullie worden uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen terwijl er plezier word gemaakt. Iedereen is welkom vanaf 16 jaar (of in overleg met WLC) om mee te doen!

Grijp nu deze kans aan om je fighting-skills te verbeteren, en om te trainen met één van de beste en meest spectaculaire vechters ter wereld!

DETAILS:
Wanneer: 14 september 2014
Tijd: 10.00 – 11.30 uur
Locatie: WLCombatics
Kosten: 35 euro p.p.
Voor wie: Dames en heren (ervaring of weinig ervaring). minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar (of in overleg met WLC).

 Wil je meedoen?
Stuur dan een mail met je gegevens naar info@sterkenweerbaar.nl vermeld hierin je ervaring en of je eigen handschoenen en scheenbeschermers hebt.