Laatste editie
Twitter

Met Pinksteren op 7 en 8 juni , net na de competitie en vóór de toernooien, vindt er op Tennispark De Kegel alweer het 5de WK Team Tennis plaats gelijktijdig met het Futuretoernooi. 

Op het WK Team Tennis spelen 200 in Nederland wonende buitenlanders in landenteams om de titel Wereldkampioen Team Tennis, dat momenteel in handen is van Nederland. Elk landenteam, bestaande uit ongeveer 8 spelers (mannen en vrouwen) uit dat land, neemt het in drie dubbels (heren, dames en mixed) op tegen anders landenteams.

Ben je geboren in een ander land? Heb je een (ook) niet-Nederlands paspoort? Heb je (een) ouder(s) die uit een ander land komen? En houd je van tennis? Stel dan je eigen landenteam samen en schrijf je in! Ook (meerdere) individuen (gezamenlijk) kunnen zich bij de organisatie melden. Wij proberen je dan in een team te plaatsen.

Ook als bezoeker of sponsor ben je van harte welkom. Het evenement is gratis toegankelijk en kan nog sponsors gebruiken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Volg ons op Twitter (@worldtennis2013) of meld je bij ons aan per e-mail!

www.worldtennis.nl

M 06-24200366

worldtennis2014@gmail.com

T @worldtennis2013 (Ja echt 2013)

 

Gr. Maurice