Laatste editie
Twitter

Afgelopen zaterdag 28 oktober jl. is bij WLC trainingen de eerste jaarlijkse ‘Spieren voor Spieren’ Wintertijd Challenge gehouden. WLC heeft samen met nog 88 andere sportclubs in Nederland een Challenge georganiseerd om geld in te zamelen voor het goede doel.

Zo’n 35 sportievelingen hebben zich afgelopen zaterdag in het zweet gewerkt tijdens een speciale ‘Bootcamp voor Spierballen’. Deelnemen aan deze bootcamp kostte € 15,00 wat geheel naar het goede doel ging. Deelnemers konden zich nog extra laten sponsoren als ze dat wilden. Door alle inzet van de sporters is er € 2255,- bij elkaar gesport!

WLC trainingen was de initiatiefnemer van de Wintertijd Challenge, maar kon dankzij de hulp van lokale ondernemers een extra bijzondere belevenis neerzetten. Zo heeft Prinselijk Proeven gezorgd voor lekkere glühwein en L’Opera ijs voor warme wafels met slagroom. Alle sporters konden daardoor na de bootcamp feestelijk nagenieten.
Al het drukwerk werd door HCM Mijdrecht geregeld en zo heeft Switch Reclamebureau gezorgd voor de art direction van de poster, flyer en nieuwsbrief. Met elkaar hebben zij laten zien dat je met een relatief kleinschalig evenement zo’n groot verschil kunt maken.

De opbrengst van de gehele Wintertijd Challenge van alle 88 sportclubs in Nederland is meer dan € 185.000,- ! Dit geld wordt besteed aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht. Met dit bedrag kan er nog meer onderzoek gedaan worden om hopelijk uiteindelijk spierziekten definitief uit de wereld te helpen.

 

Over WLC Trainingen

WLC Trainingen is een sportschool in Mijdrecht opgericht door Willem Lindeboom en Marjolein Bakker. Zij hebben van hun hobby hun werk gemaakt. Samen begeleiden zij op een persoonlijke manier mensen op het gebied van sport, voeding en mindset. Voor blessurebehandelingen volgens de Mylogenics methode en revalidatie ben je bij hun ook aan het juiste adres. Van groepslessen tot aan personal training en alles in een intieme sfeer en met hoge persoonlijke aandacht. Kijk voor meer informatie op: www.sterkenweerbaar.nl

 

Over Stichting Spieren voor Spieren