Laatste editie
Twitter

Badminton Vereniging Veenshuttle doet net als 140 andere badmintonverenigingen mee aan de Week van het Badminton. De open dag, aanstaande zaterdag 21 september, gaat om 15:00 uur geopend worden door wethouder David Moolenburgh.

template_A0-poster.indd

De aanwezigheid van de wethouder geeft extra cachet aan de open dag waarbij ook al Lotte Jonathans, als meermaals Nederlandse kampioene, een clinic komt geven! Demonstratie partijen van rolstoelbadminton, jeugd, recreanten, competitie en 55+ gaan de bezoekers overtuigen dat badminton voor iedereen leuk en toegankelijk is.

Ook zijn er prijzen te winnen met de loterij en het badminton-circuit. Vanaf 15:00 uur is iedereen welkom in de Sporthal Phoenix van Laco. Iedereen wordt voorzien van een consumptie en kan meedoen aan het badminton. Neem sportschoenen mee!

Foto’s en oude clubbladen van de 35-jaar bestaande Veenshuttle zullen ’s middags al in de zaal te bekijken zijn. Oud-leden en ere-leden maar ook huidige leden zijn te herkennen, waaronder de voorzitter Joop Reurings die al sinds de oprichting lid is!
’s Avonds ’s viert Veenshuttle haar 35-jarige bestaan met haar leden in café De Wave.

Meer informatie is te vinden op www.veenshuttle.nl en www.weekvanhetbadminton.nl.