Laatste editie
Twitter

Activiteit Vakantiedag:

De activiteit vakantiedag is voor kinderen vanaf 5 jaar met en zonder ervaring. Tijdens deze dag gaan de kinderen pony poetsen, ponyrijden, spelen in het stro, knutselen, een vragentocht door de stallen maken en nog veel meer! Indeling naar ervaring en leeftijd. Kosten € 22.- bedrag inclusief eten, drinken, snoep en ijs.
Regio midden: maandag 17 februari van 10:00 – 15:00 uur.

                                    dinsdag 18 februari van 10.00 – 15.00 uur.

 

Regio noord:     dinsdag 25 februari van 10.00 – 15.00 uur. (Regio noord alleen bij voldoende deelname!) Vooraf graag reserveren tijdens les of per e-mail manege@vosseburch.com
Activiteit Dagpony:

De activiteit dagpony is bestemd voor kinderen met ervaring vanaf 8 jaar, die minimaal in de A-groep rijden. De kinderen kunnen bij reservering een paard of pony kiezen die zij op de ponydag, onder begeleiding, verzorgen en een uur lang berijden.

Kosten: € 22.— of 22 rode munten. Bedrag inclusief eten, drinken, chips en uiteraard het ponyrijden.

Regio midden: maandag 17 en 18 februari van

09.30 – 15.30 uur.

Regio noord: dinsdag 25 februari van 09.30 – 15.30 uur. (Regio noord alleen bij voldoende deelname!

Vooraf graag reserveren tijdens de les of per e-mail manege@vosseburch.com

 

Activiteit Poets/theorieles

Deze activiteit is bestemd voor kinderen in alle leeftijden om naast het paardrijden, ook leren opzadelen, verzorgen, vlechten en om te gaan met een paard of pony. Bij vier certificaten kan er een diploma blauw behaald worden, waarin de theorie van alle vier de lessen herhaald wordt. Daarna volgt een diploma rood met vier nieuwe onderwerpen. Tijdsduur van de les is anderhalf uur. Tijdens de les is er drinken en wat lekkers voor de kinderen.
Kosten: € 11.–.
Regio midden: donderdag 20 februari
Regio noord: donderdag 27 februari.
(Alleen bij voldoende deelname!)
Betaling contant op de dag van de activiteit. Vanaf maandag 10 februari zijn de lijsten beschikbaar op www.vosseburch.com. Voor is er de gelegenheid vanuit onze kantine de les te zien. We hopen op een leerzame, maar vooral een gezellige ochtend.