Laatste editie
Twitter

 

Wilnis –  In Almere hebben 17 judoka’s van Judoschool Blaauw meegedaan aan het 2e Fuyiamatoernooi van dit seizoen. In de ochtende waren de jongste meisjes aan de beurt en aan het einde van de dag kwamen de senioren in actie. Aan het eind van de wedstrijddag waren er 5 eerste en 3 tweede prijzen behaald.

Kopij Judoschool Blaauw f1

boven vlnr. Thijmen Hooijman, Joey de Hondt, Nigel Enthoven, Tim Hoevenaar

onder vlnr. Martijn de Jong, Wouter van Kootwijk

 

Niet alleen bij de jeugd maar ook bij de senioren waren er zeer spannende en verrassende poules. In de poule van Wouter van Kootwijk was hij de enige bruine band tussen twee 2e dangraden en een 1e dan. Wouter wist zijn eerste 2 wedstrijden te winnen van een 2e dan en een 1e dan. In zijn laatste partij stond het tegen clubgenoot Martijn de Jong die 2e dan is om te bepalen wie er eerste of tweede werd in hun poule. Ondanks dat Wouter het ook in deze wedstrijd erg goed deed ging de winst naar Martijn de Jong en werd Wouter knap tweede. Ook de Joey de Hondt deed het voor de eerste keer bij de senioren er goed. In zeer spannende partijen wist hij zijn tegenstanders met mooie worpen te werpen in ippons. In de laatste partij voor de eerste en tweede plaats waren er kansen aan beide kanten maar ook deze partij wist Joey te winnen waardoor hij eerste werd.

De volgende deelnemers werden eerste: Joep Haarman, Joey de Hondt, Justin Geerts, Martijn de Jong, Tijn Haarman

De volgende deelnemers werden tweede: Emma Zeilstra, Verena Ratterman, Wouter van Kootwijk

De volgende deelnemers werden derde: Amber de Groot, Julius Muller, Luca Knepper, Mika Stam, Nigel Enthoven, Sem Hoogendoorn., Thijmen Hooijman, Tim Hoevenaar, Viggo de Lange

Wilt u meer informatie over judo bij judoschool Blaauw kijkt u dan eens op de site www.judoschoolblaauw.nl.