Laatste editie
Twitter

 

Wilnis –  In Almere hebben 23 judoka’s van Judoschool Blaauw meegedaan aan het 2e Fuyiamatoernooi van dit seizoen. In de ochtende waren de jongste meisjes aan de beurt en aan het einde van de dag kwamen de senioren in actie.

Ook deden er een aantal leerlingen voor het eerst mee aan een toernooi buiten de club. Ook voor Wesley Daudeij was het de eerste keer dat hij aan een toernooi meedeed. Dit ging harstikke goed en hij wist met mooie O-Goshi zijn tegenstanders links te werpen. In zijn poule wist hij de eerste plaats te behalen.

Bij de grotere jeugd liet Roan van der Burch zien dat hij vooruit gaat in zijn wedstrijden. Nadat hij zich liet verrassen in zijn eerste wedstrijd herstelde hij zich goed. Hij paste zijn taktiek aan en wist te winnen van een lastige tegenstander. Na 4 wedstrijden eindigde hij als 2e in zijn poule.

Aan het eind van de wedstrijddag waren er 5 eerste, 5 tweede prijzen behaald 13 derde prijzen behaald.

De volgende deelnemers werden eerste: Amy Dekkers, Boyd Smit, Sebastian van Wolferen, Sem Hoogendoorn, Wesley Daudeij

De volgende deelnemers werden tweede: Bas Franzen, Bjorn van der Linden, Jens Lek, Roan van der Burch, Thijmen Hooijman

De volgende deelnemers werden derde: Julia Zanting, Julius Muller, Justin Geerts, Koen Dekkers, Lars van der Linden, Mathieu Antonis, Mecx Burg, Nigel Enthoven, Nikita de Boer, Peter lauffer, Sam van der Jagt, Simon Klappe, Viggo De Lange

 

 

 

Wilt u meer informatie over judo bij judoschool Blaauw kijkt u dan eens op de site www.judoschoolblaauw.nl.