Laatste editie
Twitter

Zaterdagmiddag opende wethouder Moolenburgh de open dag in het kader van de Week van het Badminton en het 35-jarig jubileum van Badminton Vereniging Veenshuttle. Hoogtepunt was de komst van topspeelster Lotte Jonathans die een jeugd-clinic verzorgde.  

DSC_5569 veenshuttle

Wethouder David Moolenburgh opende even na 15:00 uur de open dag door als eerste het badminton-circuit te doorlopen. Dapper doorliep hij oefeningen als ‘ver slaan’, korfbal mikken, shuttle hooghouden met links en rechts en het beantwoorden van 5 vragen over badminton.

Om 15:45 uur kwam Lotte Jonathans, ambassadrice voor de Week van het Badminton, in de Phoenix aan. Voorzitter Joop Reurings heeft haar begroet en gaf haar een speciale handdoek voorzien van het 35-jaar logo van de Veenshuttle. Daarna deed ook Lotte het badminton-circuit, gadegeslagen door alle aanwezigen! Ontspannen, maar wel fanatiek, verrichtte zij haar oefeningen en overtuigde ze de aanwezigen van haar klasse. Over de hele dag bleek de uiteindelijk de winnaar: Eric de Groot. De 5 winnaars mochten kiezen uit diverse cadeaus, beschikbaar gesteld door de sponsoren.

De jeugd-clinic met Lotte was het hoogte punt van de middag. Naast oefenen en het krijgen van aanwijzingen, mochten daarna de jeugdleden het tegen haar opnemen. Uiteindelijk was de winnaar Sander van Weldam door het langst de shuttles te blijven terugslaan!

Einde van de middag was gereserveerd voor de loterij. Wel honderd mensen kochten meerdere lootjes om één van de vele cadeaus te winnen. Sponsoren hadden bedrukte handdoeken, paraplu’s, snoepjes, shampoo, kleding en veel meer beschikbaar gesteld.
Ook speciale dank aan Laco die het mogelijk maakte deze middag in de sporthal te laten plaatsvinden.

Daarna verschoof het feest zich naar het gezellige café De Wave, van Wim en Angelique. Voor de leden stond een heerlijke saté-buffet met diverse salades, stokbrood en kroepoek klaar. En uiteraard voorzien van een heerlijk biertje, wijntje of iets fris.

Op www.veenshuttle.nl kunt u foto’s van de middag en avond terugkijken. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om op donderdagavond mee te spelen!