Laatste editie
Twitter

Op zaterdag 21 september organiseert Badminton vereniging Veenshuttle een open dag ter ere van haar 35-jarige jubileum. Deze feestelijke gebeurtenis wordt gecombineerd met de Week van het Badminton waarbij verenigingen in heel Nederland badminton promoten. Met de speciale komst van Lotte Jonathans krijgt iedereen de kans om meermaals Nederlands kampioen dames & gemengd dubbel te zien!

 

Tussen 15:00 en 18:00 uur is iedereen welkom in de Phoenix om kennis te maken met badminton. Op de open dag wordt met demonstratie partijen getoond hoe leuk badminton is voor de jeugd, rolstoelers, recreanten en competitiespelers. Want badminton gaat verder dan het vakantiespelletje. Op een badminton-circuit dagen we bezoekers uit om diverse oefeningen uit te voeren en zijn er daarmee aan het einde van de dag in 3 verschillende leeftijdscategorieën prijzen te verdienen! Neem daarom zaalschoenen mee en laat zien wat je kunt!

Ook kan er vrij gespeeld worden en kunnen bezoekers, met dank aan de sponsoren, meedoen aan een loterij. Voor iedereen is er een consumptie beschikbaar.
Om 16:00 uur komt Lotte Jonathans als ambassadeur van de Week van het Badminton. Lotte heeft De Veenshuttle uitgekozen vanwege het 35-jaar jubileum en om aangepast badminton en badminton voor de jeugd te promoten!

Lotte was tussen 2002 en 2009 diverse keren Nederlands kampioen dames- en gemengd dubbel. Tweemaal werd ze 5e op de Olympische Spelen. Lotte zal een clinic verzorgen voor de rolstoelers en de jeugd. We zijn zeer blij en trots dat Lotte op de 21-ste voor een bezoek aan Veenshuttle in Mijdrecht gekozen heeft!

Op de Open Dag kan men zich tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanmelden voor een lidmaatschap tot het einde van dit jaar.

Na 18:00 uur wordt, onder het genot van een hapje en drankje in sportcafé De WaVe, door (oud)-leden het 35-jarig jubileum gevierd. Veenshuttle wil ook de komende 35 jaar badminton mogelijk maken voor spelers op elk niveau!

Meer informatie is te vinden op www.veenshuttle.nl en www.weekvanhetbadminton.nl.