Laatste editie
Twitter

Wilnis – In het weekend van 1 en 2 november heeft Judoschool Blaauw meegedaan aan het Fuyiama judotoernooi in Abcoude.

In Abcoude werd het eerste Fuyiama toernooi van het seizoen 2014/2015 gehouden. Gedurende het seizoen zijn er vier wedstrijddagen waaraan meegedaan kan worden. Dit seizoen is het toernooi vanwege het grote aantal inschrijvingen verdeeld over 2 dagen.

Kopij JS blaauw F1

Voor dit gezellige toernooi hadden zich ruim 400 judoka’s ingeschreven. Judoschool Blaauw was met 35 deelnemers zeer goed vertegenwoordigd. De bedoeling van dit toernooi is om de judoka’s zoveel mogelijk ervaring op te laten doen. Naast een prijs voor de eerste en tweede plaats kregen ook de overige deelnemers in de poule een prijs voor de derde plaats.

Het werd een succesvol weekend voor Judoschool Blaauw want aan het eind van het weekend waren er 12 eerste plaatsen en 3 tweede plaatsen gewonnen.

De volgende deelnemers van Judoschool Blaauw werden eerste: Amy Dekkers, Dylan Koeleman, Evi Millenaar, Kevin Schonhage, Kyan van der Toorren, Luuk Haarman, Paul Schut, Romano Vermeulen, Rune Lemmens, Simon Duijn, Sven de Jong, Sven Kas

De volgende deelnemers van Judoschool Blaauw werden tweede: Amber de Groot, Florian Hasse, Tijn Haarman.

Alle overige deelnemers hebben zeer goed hun best gedaan en mochten bij de prijsuitreiking hun prijs voor de derde plaats in ontvangst nemen.

Al met al was het een zeer succesvol toernooi voor Judoschool Blaauw.

Voor meer Informatie over jeugdjudo, vanaf 4 jr., en seniorenjudo kunt u contact opnemen met Judoschool Blaauw onder telnr. 0297 – 56 98 65, e-mail info@judoschoolblaauw.nl of via www.judoschoolblaauw.nl.