Laatste editie
Twitter

Heel veel medailles!

Afgelopen zaterdag waren de toestelfinales turnen dames voor het Rayon de Vechtstreek. GVM’79 had op verschillende niveau’s veel deelneemsters. En daarnaast liepen er veel vrijwilligers rond van GVM, omdat zij de wedstrijd ism GV Abcoude moest organiseren.  Bij de toestelfinales komen in elke niveau en op elk toestel de beste 8 meisjes, van dit seizoen, in actie. Sommige meiden van GVM hadden het in de voorrondes zo goed gedaan, dat ze in meerdere finales stonden. Het was in iedergeval een drukte van belang in de prachtige turnhal in Amersfoort en iedereen wilde natuurlijk wel een mooie medaille bemachtigen. Op sprong lieten de jongere turnsters strakke handstand platval zien en de oudere meiden waagden zich aan de moeilijkere half in/half uit. Er was een gouden medaille voor: Floun, Nellianne , Rosalien, het zilver voor:  Jaelynn, Tara, en brons voor: Lynn

Aan de brug werd en fanatiek gezwaaid en buikdraaien gedraaid. Floun, Jaelynn behaalden op dit toestel een gouden plak en er was een bronzen plak voor Noa.

Op de gevreesde balk wordt bij GVM’79 hard getraind en dat is goed te zien! De meiden bewegen zeker en soepel op dit evenwichtsonderdeel. De medailles waren voor Saar en Charlize(3e plek) , Hatice en Chalissa(2e plek) en  Gwenn en Nellianne (1e plek).

Ook op de vloer waren de resultaten niet mis. De jongere meiden hebben nog geen muziek onder hun oefening, maar de grote meiden mogen zelf hun muziek bepalen. Het is duidelijk te zien dat de GVM-turnsters op dit onderdeel flink vooruit zijn gegaan. Het podium bestond uit: Jaelynn, Tara  en Jessica (1e) Nellianne (2e) Floun, Saar en Jaël (3e).

Het was een prachtige, lange, maar voor sportieve dag met een hoop goede prestaties! Een extra bedankje naar meiden en ouders die hebben geholpen bij de organisatie.

Bij GVM’79 wordt er vanaf september weer hard getraind op de nieuwe oefeningen voor het volgende turnseizoen. Wil jij ook bij de leukste gymnastiekvereniging van de Ronde Venen komen trainen? Kijk op de website voor meer informatie of zoek ons op Facebook en doe nog voor de zomervakantie een proefles mee.