Laatste editie
Twitter

Wij, Marjolein en Willem, hebben een missie met WLC Trainingen. Die missie is om zoveel mogelijk mensen gezonder, fitter en daardoor gelukkiger te maken. Dat doen wij o.a. met sportlessen en personal training, maar ook met coaching en voeding. We focussen op alle facetten in het leven van onze sporters die ervoor zorgen dat zij de optimale gezondheid gaan behalen. En dit laatste is niet perse met een six pack aan het strand liggen.

Onze visie op optimale gezondheid is een goede balans creëren tussen; fysieke, emotionele en psychische gezondheid en sociale, intellectuele en economische gezondheid. Deze pijlers zijn nauw met elkaar verbonden zonder dat je dat weet. En vaak wordt er maar aan een paar van deze pijlers aandacht geschonken. Fitness is voor ons meer dan vetpercentages en sexy looks. Leuk die spierballen, maar het gaat er vooral om hoe je je voelt. Als je je goed voelt, dan zie je er goed uit!

 

WLC Trainingen is anders dan andere sportscholen!

Geen fratsen, grote groepen of high tech apparatuur, maar persoonlijke aandacht, authentiek en sympathiek. Dat vinden we heel belangrijk en werken we hard voor om die sfeer zo te houden. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe trainer om die persoonlijke aandacht en kleine groepen te waarborgen.

We zijn in de afgelopen 5 jaar gegroeid van een team van 2 personen naar een team van 6. Die groei willen we graag doorzetten op onze huidige locatie. We zijn op zoek naar een sportieveling in hart en nieren, met humor en bakken vol energie. Een trainer die kan motiveren en inspireren en die onze WLC’ers laten uitkijken naar de volgende les. Jouw enthousiasme voor de sport werkt aanstekelijk.

– Heb je minimaal een Fitness A diploma of een soortgelijke of betere opleiding gevolgd?- Ben je creatief, flexibel, wil je graag je eigen lessen vormgeven en denk je gevraagd en ongevraagd mee over WLC?- Kun je gemakkelijk schakelen tussen drukke kinderen en fitte sporters?

 

Dan ben jij een WLC’er!

Wat kunnen we je bieden:

● Ongeveer 6 – 8 lesuren per week in ochtend- en avonduren. Denk aan groepslessen kickboksen, zaktraining, bootcamp, circuittraining of heb je zelf een leuk idee.
● Leukste werkplek in de Ronde Venen met de beste co-trainers
● Op basis van zzp
● Binnen en buiten lesgeven + uitbreiden van de lessen
● Veel vrijheid in het vormgeven van je lessen
● En natuurlijk kan je gebruik maken van onze locatie en zelf trainen

Denk je YES! Mail ons dan direct. Dan gaan we snel kennismaken en de mogelijkheden bespreken. Je kunt je cv met korte motivatie en foto sturen naar: info@wlc-trainingen.nl