Laatste editie
Twitter

Uithoorn – Zondag 15 februari organiseerde het rayon Zuid-Oost van de Judo bond Nederland, district Noord Holland een ontwikkelingstoernooi voor geboorte jaren 2003 t.m 2009. Aan dit toernooi mochten judoka’s meedoen die maximaal oranje band zijn.

Voor Judoschool Blaauw hadden zicht 6 deelnemers ingeschreven.

Sven Kas had een goede dag, hij wist al zijn wedstrijden te winnen met op een ippon. Zijn eerste wedstrijd met een mooi uitgevoerde worp en zijn andere poulewedstrijden met een houdgreep. Door deze resultaten werd Sven dik verdiend 1e in zijn poule.

Kopij Judoschool Blaauw f1

Kyan van der Toorren won ook alle drie zijn wedstrijden. Twee wedstrijden op ippon. In zijn derde wedstrijd won Kyan door heel hard te knokken waarmee hij nog een waza-ari kon scoren. Hierdoor werd ook Kyan 1e in zijn poule en mocht hij op het hoogste plekje van het podium staan.

Ook Tijn Haarman moest er hard voor werken. Hij won twee wedstrijden op een ippon. Maar helaas verloor hij ook een wedstrijd. Hierdoor werd hij 2e in zijn poule.

Amy Dekkers, Amber de Groot en Sven de Jong zijn derde geworden op dit toernooi. Zij hebben goed hun best gedaan maar kwamen helaas niet verder dan de derde plek in hun poule.

Wilt u meer informatie over judo bij judoschool Blaauw kijkt u dan eens op de site www.judoschoolblaauw.nl.