Laatste editie
Twitter

Wilnis – Zondag 14 februari organiseerde het rayon Zuid-Oost van de Judo bond Nederland, district Noord Holland een ontwikkelingstoernooi voor geboorte jaren 2004 t.m 2010. Aan dit toernooi mochten judoka’s meedoen die maximaal oranje band zijn. Voor Judoschool Blaauw deden er 6 deelnemers mee aan dit toernooi.

Kopij Judoschool Blaauw f1

Joep Haarman deed het heel goed in zijn poule door zijn wedstrijden allemaal op een ippon te winnen. In zijn laatste wedstrijd wist hij zijn tegenstander te werpen in een hele mooie O-soto gari. Hierdoor werd hij eerste in zijn  poule. Ook Kyan van der Toorren wist met goed judo zijn wedstrijden voortijdig te beëindigen door zijn tegenstanders te werpen in een O-uchi-gari. Ook hij werd hierdoor 1e in zijn poule.

Adam el Bazghouti was ook goed op dreef in zijn poule. Hij wist zelfs een hele mooie Ippon-seo-nage te maken. Helaas verloor hij ook een partij waardoor hij 2e werd in zijn poule. Ook Amy Dekkers en Niels Knol deden het goed in hun poule en wonnen 2 wedstrijden via een houdgreep maar verloren helaas een wedstrijd waardoor zij 2e werden in hun poule.

In de eerste wedstrijd van Amber de Groot stond zij met een waza-ari voor maar kwam helaas in een houdgreep waardoor zij deze wedstrijd verloor. In de overige wedstrijden heeft zij ook goed haar best gedaan en werd uiteindelijk derde in haar poule.

Wilt u meer informatie over judo bij judoschool Blaauw kijkt u dan eens op de site www.judoschoolblaauw.nl.