Laatste editie
Twitter

 

Wilnis – Afgelopen zaterdag 21 november hebben vijf judoka’s  van Judoschool Blaauw mee gedaan aan het sterk bezette Waterlandtoernooi in Purmerend.

Kopij Judoschool Blaauw F1

Adam el Bazghouti, Amy Dekker,Luuk Haarman, Romano Vermeulen en Tijn Haarman kwamen in actie in hun eigen gewichtsklassen. Amy Dekker zat in sterke poule en wist al haar wedstrijden te winnen en in haar laatste wedstrijd maakte zij een ippon met een hele mooie heupworp. Hierdoor werd Amy eerste in haar poule. Tijn Haarman was ook goed op dreef in zijn poule en wist zijn wedstrijden allemaal op een ippon te winnen. Hij werd hiermee overduidelijk eerste in zijn poule.

Adam el Bazghouti zat in een poule met 6 deelnemers en won 2 partijen op ippon met een mooie heupworp en een schouderworp. In de wedstrijd om het brons verloor hij nipt. Hij had 2 yugo’s gescoord en zijn tegenstander had 3 yugo’s gescoord. Helaas viel hij daardoor net buiten de prijzen. Ook Luuk Haarman en Romano Vermeulen hebben goed hun best gedaan maar wisten helaas niet in de prijzen te vallen.

Meer Informatie over jeugdjudo, vanaf 4 jr., en seniorenjudo is te vinden op www.judoschoolblaauw.nl.