Laatste editie
Twitter

 

Het TVDRV Hypotheekshop Mijdrecht Open Toernooi wordt gehouden van zaterdag 29 juni tot en met zondag 7 juli op het park van Tennisvereniging De Ronde Vener.

Het is een open toernooi hetgeen betekent dat leden van alle tennisverenigingen mogen meedoen. Het Open Toernooi staat bekend om de mooie wedstrijden die er worden gespeeld maar staat zeker bekend in de regio om haar gezelligheid.

 

Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: 3, 4, 5, 6 (17+), 7 (17+), 7 (35+) en 8(17+). Waarbij in de singel wordt gespeeld volgens actuele ranking.

Ook wordt er dit jaar weer een apart 50+ toernooi gespeeld.

Deze wedstrijden worden overdag gespeeld en de verwachting is dat er weer veel sportieve 50 plussers uit de Ronde Venen zullen meedoen.

Inschrijven voor het Open Toernooi kan via www.tvdrv.nl

 

Zeker is dat er gedurende de week weer voldoende te beleven valt op en om de tennisbaan tijdens dit altijd gezellige toernooi.

In ieder geval zal de bij de liefhebbers de bekende vlees- en vishoek niet ontbreken. Op vrijdag 5 juli wordt de feestavond gehouden met live muziek op het terras.

U bent van harte welkom om te komen kijken op het tennispark van Tennisvereniging De Ronde Vener te Mijdrecht. U kunt dan genieten van mooie tenniswedstrijden onder het genot van een hapje en een drankje.