Laatste editie
Twitter

Afgelopen zondag 28 september was het weer zo ver. Ons bekende HEMA toernooi. Dit is een  gezellig ouder/kind toernooi. Het toernooi duurde van 9.30- 13.00 uur.

Dit goedlopende toernooi wordt al jaren georganiseerd door de jeugdcommissie. Een kind tennist met een volwassenen (vaak is dit papa, mama, opa of oma).

Het is vooral een gezelligheids toernooi waar iedereen rekening met elkaar houd. En wat ook zo leuk is aan het toernooi  dat iedereen zelf wat lekkers meeneemt om te eten.

Dat levert een grote tafel op met héle lekkere gerechten, o.a. kwarktaart, chocoladetaart, quiche, pannenkoeken, komkommer, stokbrood, soesjes enz. Tussen de partijtjes door kan er dus  gegeten worden. Het weer zat ook mee. De temperatuur was goed en met het zonnetje erbij was het heerlijk. Iedereen kon 3x een half uur tennissen.

tennis 028 hema

De gewonnen games worden doorgegeven en bij elkaar opgeteld. Maar deze keer heeft iedereen een prijs gekregen, uiteraard gesponsord door de HEMA.

Alle kinderen hebben een douchegel gehad en de ouders lekkere bonbons. Het was weer een geslaagd toernooi.

Mocht je nu denken… ik wil ook wel eens kennismaken met deze tennisvereniging en meedoen aan toernooitjes en wil je meer informatie kijk dan op onze website www.tvdrv.nl of mail naar jeugd@tvdrv.nl.