Laatste editie
Twitter

Beste sportieve leden,

Eerder dit jaar hebben ruim 140 leden deelgenomen aan de kledingregeling welke wij dankzij alle sponsoren (Intersport Duo, CTO, Sportkrant Amstelland, Van der Wilt, GT. Bunck, Rabobank, Hans Lammers Peugeot en Van Nieuwkerk Automotive-centre) aan jullie hebben mogen aanbieden. Als clubleden lopen we er fantastisch bij in kleding van Sjeng Sports en hebben we een mooie en sterke uitstraling naar de omgeving. 

 Onderdeel van de kledingregeling is een clinic van Sjeng Schalken, oud international en eigenaar van Sjeng Sports. Deze clinic is zowel voor onze jeugd- als voor onze seniorleden en zal plaatsvinden op de openingsdag van onze clubkampioenschappen. 

Dus noteer allen woensdag 31 augustus 2016 in jullie agenda! VOL = VOL

De clinic vindt plaats van 17.30-19.30u, waarna aansluitend een korte demo partij zal volgen. Als je mee wil doen, dan word je verwacht aanwezig te zijn om 17.00u. 

Belangrijk is dat inschrijving verplicht is voor deze clinic omdat wij maar een maximum aantal leden hiervoor kunnen plaatsen. Wees er dus snel bij want vol = vol. Tevens zal onze barcommissie ervoor zorgen dat er een mogelijkheid is om op de club te eten, de kosten hiervoor zijn €5 en ook hiervoor graag van te voren aanmelden. 

Mocht je niet met de clinic mee kunnen doen, maar wil je wel komen eten? Dan ben je uiteraard meer dan welkom.