Laatste editie
Twitter

Hoewel we nog aan het begin van de winter zitten is bij LTC Startbaan de voorbereiding voor het komende zomerseizoen voor de junioren in volle gang.

Met trots wordt teruggekeken op het afgelopen seizoen, waarin LTC Startbaan in de persoon van Carmen van Poelgeest de nationaal kampioen tot en met veertien jaar heeft afgeleverd. Verder deden zes spelers uit de eigen opleiding mee aan het nationaal kampioenschap en twintig spelers aan de districtskampioenschappen. Dit laat zien dat de jeugdopleiding van LTC Startbaan leidt tot hele mooie prestaties.

In het komende seizoen zal bij de trainers en de Jeugdcommissie ook veel aandacht zijn voor de beginnende tennisser en de recreatieve tennisser.  Dit begint al op dinsdag 22 december met een jeugdinstuif.

Alle kinderen van zes tot en met twaalf jaar zijn dan van harte welkom op Startbaan 2 om gratis kennis te maken met tennis onder leiding van onze tennistrainer Wim Gomersbach. Er hoeft alleen sportkleding en sportschoenen zonder zwarte zolen  meegenomen te worden. De rackets en de tennisballen  Van 16.00 en 17.00 kunnen de 6 tot 8-jarigen spelen, van 17.00 tot 18.00 de 8 tot 10-jarigen en van 18.00 tot 19.00 de 10 tot 12-jarigen.

Aanmelding kan via een mailtje naar training@ltcstartbaan.nl onder vermelding van ‘instuif’. Ook zonder aanmelding is iedereen van harte welkom om te komen tennissen.