Laatste editie
Twitter

Nog één maand, en dan start de voorjaarscompetitie. De teams en de indeling zijn gepubliceerd op de website. Deelname aan De Ronde Venen Cup op zondag 26 maart is uitermate geschikt als voorbereiding.

Heb je je nog niet ingeschreven, dan is deze mail een reminder om je komende week alsnog aan te melden.

 

Op zondag 26 maart a.s. vindt de 5e editie plaats van De Ronde Venen Cup. Net als vorig jaar doen alle verenigingen uit de Gemeente De Ronde Venen weer mee: Abcoude, TVM, VLTV, TV Baambrugge, TV Wilnis en TV De Ronde Vener.

Wie vindt het leuk om mee te strijden voor De Ronde Venen Cup? Na VLTV, 2x Abcoude en Baambrugge, willen wij de Cup nu naar onze club halen! Je kunt je als team opgeven maar natuurlijk kun je je ook individueel of met z’n tweeën opgeven.

De klasse indeling kan als volgt zijn:

Klasse A speelsterkte 3 + 4

Klasse B speelsterkte 5

Klasse C speelsterkte 6

Klasse D speelsterkte 7

Klasse E speelsterkte 8

Klasse F speelsterkte 9 (beginners)

Begin maart wordt de indeling van dit toernooi gemaakt op basis van de inschrijvingen. Het is de bedoeling dat er vanaf ca. 10.00 uur bij een aantal verenigingen gespeeld gaat worden. Er zal geloot worden welke klassen op welke parken spelen. In principe worden er alleen dubbels gespeeld. In de hoogste klassen zullen er ook enkels gespeeld worden.

Iedereen speelt 3 partijen van ca. 45 minuten.

Geef je op en je krijgt in de week voorafgaand aan het toernooi te horen waar je moet spelen en hoe laat.

Kosten zijn Euro 5,00 per persoon (contant te voldoen voor je eerste wedstrijd) en hiervoor krijg je ’s middags een eenvoudige lunch aangeboden op het park waar je speelt.

Het is de bedoeling dat na de laatste wedstrijd (uiterlijk rond 16.30 uur) iedereen naar VLTV in Vinkeveen komt voor een gezellige afsluiting met een hapje en drankje en ……….uiteraard de prijsuitreiking van De Ronde Venen Cup. Ook zal er onder de aanwezigen een verloting plaatsvinden met leuke prijzen.

Wij rekenen erop dat wij met veel teams deel gaan nemen. Aanmelding kan via de site: http://www.tvdrv.nl/event/de-ronde-venen-cup/. Hier tref je het inschrijfformulier aan.

Sluitingsdatum: vrijdag 10 maart