Laatste editie
Twitter

TACOYO workshop in de Meent groot succes !

Op 16 juni heeft de gratis TACOYO workshop plaatsgevonden met livemuziek van pianist Aris van Hoeflaken. Het was een groot succes, meer dan 35 mensen hadden zich ingeschreven na artikelen in deze krant.

We hebben veel bekenden gezien, Tacoyotrainers uit heel Nederland en leden uit Amsterdam en Amstelveen, en zelfs uit Leiden, maar ook een aantal nieuwe mensen. Een aantal waren zo enthousiast dat ze zich gelijk hebben ingeschreven voor het nieuwe seizoen. Tijdens de workshop zijn we aan de slag gegaan met de drie thema’s Ademhaling, Bewegen en Ontspannen. We hebben drie verschillende ademhalingstechnieken behandeld. Deze technieken kan je goed gebruiken om te leren omgaan met stress. Want wie is er nou niet druk tegenwoordig?

De workshop was mede dankzij de mooie LIVE nummers van pianist Aris van Hoeflaken een groot succes. Dit maakte de workshop helemaal af en we gaan het zeker nog wel een keer herhalen.

In Amstelveen worden al bijna 18 jaar TACOYO lessen gegeven. Wat houdt een TACOYO les nu precies in? Tijdens een TACOYO les bouw je eerst spanning op door je in te spannen en vervolgens leer je die spanning weer los te laten. Zo train je dus eigenlijk je eigen weerbaarheid in drukke periodes en daar krijg je ook nog eens een superconditie van. TACOYO is een training voor iedereen die bewust wil sporten en ontspannen in één enkele training en is voor jong, oud man en vrouw geheel op eigen niveau en tempo. Daarnaast gebruiken we heerlijke muziek maar hoef je niet in de maat te bewegen als dat niet kan, want we doen nooit pasjes of dansjes. Hierdoor vinden vooral mannen de training echt heel goed bij hun passen. Ongeveer 1/3 van al onze leden is man en dat is erg bijzonder voor een groepsles.

 

Heb je ook interesse in TACOYO, meldt je aan voor een proefles bij Rob Szepesi via 06-418-618-65 of via mail op r.szepesi@tacoyo.nl of de website: www.tacoyo.nl/amstelveen