Laatste editie
Twitter

In het voorjaar van 2015 is er begonnen met de bouw van het nieuwe, geheel duurzame watersportcentrum “ GREEN WAVES “ op strand Noordpier bij Velsen Noord.

Deze hotspot voor golf-, kite- en windsurfers krijgt met financiële steun van de provincie Noord Holland, de faciliteiten die het verdient.

Strand Noordpier is al jaren de hotspot voor watersport in Noord Holland maar er is al die tijd een tekort aan voorzieningen geweest. Green Waves zal het hele jaar verwarmde openbare omkleedruimtes met douche, toilet en lockers plus stallingsruimte voor watersporters aanbieden. De faciliteiten zullen zelfvoorzienend zijn in hun energiebehoeften. Naast deze openbare sanitaire voorzieningen zullen Ozlines Surfschool en Noordpier Surfshop  zich in Green Waves vestigen.

Door faciliteiten voor alle watersporters bij elkaar te brengen in een centrum en door samenwerking met strandpaviljoen Aloha, wordt een ontmoetingsplek gecreëerd voor alle watersporters uit de omgeving waar zij zomer en winter, weer of geen weer, kunnen samenkomen en hun sport beoefenen. Green Waves zal een trefpunt worden waar veel watersportevenementen, clinics en activiteiten zullen plaatsvinden. Green Waves zal haar deuren openen in Juli 2015. www.greenwaves-watersport.nl