Laatste editie
Twitter

Afgelopen vrijdag ging er een groep van 56 personen naar Kamphuis “de Bosrand” in Amerongen. Het busje van James Autoservice was vast vooruitgereden om alle spullen te brengen zodat de gymnasten van GVM’79 snel konden beginnen aan hun SUPERHELDEN-Kamp. Een heel weekend vol met allerlei spelletjes die met superhelden of superkrachten te maken hadden. Lekker zonder papa’s en mama’s maar wel met je beste turnvriendinnen!!

 

groepsfoto kamp

Het kamp had net als voorgaande jaren een vast draaiboek, dus op vrijdagavond werd het kampterrein ontdekt middels het vragenspel. Daarna was het alweer snel tijd voor het avondspel “Levend Cluedo”.  Er waren 2 meisjes gered door een superheld. Verschillende personages hadden wel iets gezien of gehoord, maar niemand wist wie deze superheld echt was.  Middels een boswandeling langs de personages en aanwijzingen moesten de kinderen erachter komen welke superheld de meisjes op welke plek had gered en met welke kracht.

De volgende dag werd in alle vroegte het super-slinger-springkussen gebracht, waarop de gymnasten zich naar hartenlust konden uitleven. Natuurlijk ook deze dag een bosspel en bonte-avond!! In het schemerdonker gingen de jongere kinderen het avondspel spelen. De superhelden waren hun kracht kwijt….helpen jullie mee zoeken?? Loop de route door het bos, door het touw te volgen (blijf vasthouden) en haal de kracht uit de emmers die je tegenkomt. Makkie zou je denken, maar naast de kaartjes met superkracht zat er natuurlijk ook allerlei viezigheid in de emmers, haargel, macaroni, water, aarde, stukgeslagen eieren etc etc. Een boel “ge-iiieeueuwww en jakkes” was er te horen. Voor de grotere kinderen werd er gewacht tot het echt donker was en werden er langs de route nog wat griezels verstopt. Een super spannend nachtspel! Voor de bikkels was er daarna nog een dropping en om 2:30 ging de laatste kip op stok.

Zondagochtend was het alweer tijd om op te ruimen en het kamphuis schoon te maken. De kinderen vertrokken naar het bos en deden een actievere vorm van bingo! De ouders kwamen rond 12:00 het kampterrein oplopen met pannenkoeken en het werd nog een gezellige lunch. Daarna vertrok iedereen moe, maar……..HEEL ERG MOE, weer naar huis. Volgend jaar gaan we zeker weer!!

Komende week zullen de meeste gymgroepen van GVM hun seizoen feestelijk afsluiten.  En dan is het tijd voor de welverdiende zomervakantie. De lessen starten weer vanaf 21 augustus. Houdt website en facebook in de gaten voor meer informatie.