Laatste editie
Twitter

Wilnis – In Abcoude werd het eerste Fuyiama toernooi van het seizoen 2015/2016 gehouden en in Zaandam werden de afdelingskampioenschappen voor Pup-A gehouden.

Fuyiama

Voor het gezellige toernooi van Fuyiama hadden zich ruim 310 judoka’s ingeschreven. Judoschool Blaauw was met 35 deelnemers goed vertegenwoordigd. Er waren veel spanende poules. In de poule van Niels Knol waren er naast Niels nog 2 deelnemers die op de eerste plaats eindigde. Hierdoor moesten er beslissingswestrijden gedraaid worden. Doordat Niels 1 partij won en 1 verloor werd hij uiteindelijk 2e in deze poule. Aan het eind van het toernooi waren er 6 eerste plaatsen en 7 tweede plaatsen gewonnen.

Kopij Judoschool Blaauw F1

De volgende deelnemers van Judoschool Blaauw werden eerste: Amy Dekkers, Dylan Koeleman, Kyan van der Toorren, Luuk Haarman, Romano Vermeulen, Ruben Duijn

De volgende deelnemers van Judoschool Blaauw werden tweede: Joep Haarman, Joey de Hondt, Justin Geerts, Liza Cherepanova, Niels Knol, Sven Kas, Verena Ratterman

Alle overige deelnemers hebben zeer goed hun best gedaan en mochten bij de prijsuitreiking hun prijs voor de derde plaats in ontvangst nemen.

 

Tijn Haarman plaatst zich voor de districtskampioenschappen

Op zondag 1 november organiseerde het rayon Zuid-Oost van de JBN, district Noord Holland, de afdelingskampioenschappen voor A-pupillen in Zaandam.

Tijn Haarman deed mee tot 24 kg. In zijn poule wedstrijden wist hij 1e van zijn poule te worden en zich te plaatsen voor de kruisfinales. Hier wist hij een wazari te scoren en via een houdgreep de wedstrijd op een ippon te winnen. Hierdoor stond hij in de finale. In de finale werd hij jammer genoeg overgenomen waardoor hij knap 2e werd in zijn gewichtsklasse en 8 november mee kan doen met de Noord-Hollandse kampioenschappen.

 

Voor meer Informatie over jeugdjudo, vanaf 4 jr., en seniorenjudo kunt u contact opnemen met Judoschool Blaauw onder telnr. 0297 – 56 98 65, e-mail info@judoschoolblaauw.nl of via www.judoschoolblaauw.nl.