Laatste editie
Twitter

Wilnis –  Voor Judoschool Blaauw hebben zondag 17 januari 22 deelnemers meegedaan met een judotoernooi in Almere en hebben er 3 deelnemers meegedaan met de distrcitskampioenschappen voor pup-A.

 

Almere

In Almere deden er 22 judoka’s van Judoschool Blaauw mee en hadden er aan het eind van de dag 4 een eerste plaats en 8 een tweede plaats. Naast een prijs voor de eerste en tweede plaats kregen ook de overige deelnemers in de poule een prijs voor de derde plaats. In een aantal poules was het zeer spannend en moest de winnaar op judopunten bepaald worden. Voor Judoschool Blaauw overkwam dit Joep Haarman. Gelukkig had hij de meeste judopunten in zijn poule waardoor hij op de eerste plaats in zijn poule eindigden.

Kopij Judoschool Blaauw

Ook bij de senioren was Judoschool Blaauw vertegenwoordigt. Martijn de Jong werd 2e in zijn poule. In de partij tegen de kampioen stond hij bijna de gehele wedstrijd voor. Door een onoplettendheid verloor hij zijn partij.

De volgende deelnemers van Judoschool Blaauw werden eerste: Amber de Groot, Evi Millenaar, Joep Haarman, Luuk Haarman

De volgende deelnemers van Judoschool Blaauw werden tweede: Alexandros Tsamitros, Dylan Koeleman ,Justin Geerts, Kyan vd Toorren, Martijn de Jong, Romano Vermeulen, Tobias van Bruggen, Verena Ratterman

 

Districtskampioenschappen pup-A

Vorige week bij de rayonkampioenschappen hadden Amy Dekkers, Kyan van den Toorren en Tijn Haarman zich geplaatst voor de districtkampioenschappen voor Pup-A.

Tijn Haarman en Kyan van der Toorren begonnen beide sterk in de klasse tot 24 kg. Kyan wist zijn eerste 2 wedstrijden achter elkaar te winnen. Hierna verloor Kyan en werd later uitgeschakeld door de latere kampioen. Ook Tijn deed het goed en wist zich via de herkansing terug te knokken tot een gedeelde derde plaats.

Amy Dekkers -34kg begon ook sterk door een wedstrijd op ippon te winnen. Helaas verloor zij daarna twee keer waardoor ze was uitgeschakeld.

Wilt u meer informatie over judo bij judoschool Blaauw kijkt u dan eens op de site www.judoschoolblaauw.nl.