Laatste editie
Twitter

In een spannende wedstrijd wint Stan Soels, in  de heren enkel 3, van Bas Neijenhuis het 33e Open Toernooi van TV De Ronde Vener. Samen met partner Roy Gomersbach won Stan Soels ook de heren dubbel 3. Hierin waren zij sterker dan Bas en Tieme Neijenhuis.

DSCN1746

 

 

 

 

 

 

 

 

foto: Stan Soels winnaar Open Toernooi TV De Ronde Vener.

Ongeveer 300 deelnemers hebben gedurende de gehele week in poules tegen elkaar getennist op zijn of haar niveau. Dankzij het mooie weer en een stralende finaledag werd het een fantastisch toernooi. Na de prijsuitreiking was er nog een optreden van Thomas Oudshoorn.

Overdag werd het veteranen toernooi gespeeld. Deze werd op vrijdag afgesloten met de finalewedstrijden en een overheerlijke lunch. Bij de veteranen ging in de herendubbel de eerste prijs naar John Compaan en Bert Kroes. In de damesdubbel ging de overwinning naar Monique Butzelaar en Jon Venema.

Zondag 9 juli was de finaledag. In de gemend dubbel 8 ging de eerste prijs naar het duo Van Adrichem/ Krimp. De gemend dubbel 4 werd gewonnen door Frans van Loon en Marion van Oosbree. In de dames dubbel 6 ging de eerste prijs naar Leonie Baars en Sandra de Koning. De heren dubbel 5 werd gewonnen door Frans en Stan van Loon. De heren dubbel 7 werd gewonnen door Arjan van Dam en Hermie Tap, zij versloegen in 3 sets Roeland en Matthijs van der Wilt.

Op vrijdagavond werd de traditionele feestavond gehouden waar een live band  op trad. Veel mensen kwamen naar de feestavond toe en werd het heel gezellig tot in de late uurtjes. De buitenkeuken was weer fantastisch, veel mensen komen speciaal naar de verenging toe om hiervan gebruik te maken en van de lekkere gerechten te genieten.

Het Open Toernooi wordt dit jaar wederom gesponsord door Makelaardij Ruijgrok wat in 2018 ook het geval zal zijn.