Laatste editie
Twitter

Op vrijdag 27 november start Sportbedrijf Amstelveen met de Sport & Cultuurkaart voor middelbare scholieren. De Sport & Cultuurkaar wordt uitgedeeld op het Hermann Wesselink College, het Keizer Karel College en het Amstelveen College. Leerlingen van andere middelbare scholen kunnen de kaart via de website aanvragen.

Volop keuze uit activiteiten

Met de Sport & Cultuurkaart kunnen de jongeren deelnemen aan sport, muziek en cultuur. Activiteiten die de Sport & Cultuurpas biedt, zijn bijvoorbeeld stuntskate, kickboksen en bootcamp. Op deze manier stimuleert het Sportbedrijf sportdeelname in de leeftijdsgroep waar in Amstelveen sportdeelname het sterkst afneemt. De Sport & Cultuurkaart biedt ook DJ cursussen, sing- en songwriter workshops en producer cursussen.

Feestelijke uitreiking bij het Amstelveen College

De eerste kaarten worden uitgereikt aan de leerlingen van het Amstelveen College. Om de kaart onder de aandacht van de leerlingen te brengen, zal er tijdens de pauze van 12.50 tot 13.20 uur een DJ muziek draaien om de Sport & Cultuurkaart te promoten.

Wil je meer weten?

Het volledige activiteiten overzicht van de Sport & Cultuurkaart is te vinden op www.sportencultuurkaartamstelveen.nl.

Medewerkers van het Sportbedrijf zijn vrijdag 27 november aanwezig in het Amstelveen College om uitleg te geven. Voor meer informatie: 088-8585100 of info@sportbedrijfamstelveen.nl