Laatste editie
Twitter

Op woensdag 31 augustus heeft oud-prof tennisser Sjeng Schalken een clinic verzorgt bij TV De Ronde Vener. Dit is een groot succes geworden waar meer dan 50 leden aan deel hebben genomen.

dsc_1146

 

 

 

 

 

 

 

De clinic was georganiseerd naar aanleiding van de kledingregeling die de verenging geregeld heeft voor haar leden. Ruim 150 leden konden mede door inbreng van sponsoren voor een gereduceerde prijs tenniskleding aanschaffen. De kleding is afkomstig van Sjeng Sports waar Sjeng Schalken de eigenaar van is. Sjeng vond dit een zeer mooi initiatief waarop hij aangeboden heeft om een clinic te verzorgen als tegenprestatie.

 

dsc_1013

 

De senior- en junior leden werden in groepjes verdeeld  en konden op alle banen verschillende tennisoefeningen doen. De oefeningen zijn bedacht door tennisschool CTO die al jaren de tennislessen verzorgen bij TV De Ronde Vener. Op alle banen waren tennisleraren aanwezig om de oefeningen uit te leggen.

Op baan 1 kregen de leden les van Sjeng zelf. Na ieder kwartier werd er van baan gewisseld. Aan het einde van de clinic speelde Sjeng nog een demonstratie partij tegen clubkampioen Milan van Dijk. Hier werd een zogenaamde super tiebreak gespeeld. Uiteindelijk won Sjeng deze partij met 12-10. Milan gaf goed partij en de aanwezige toeschouwers kregen te zien hoe tennis op hoog niveau gespeeld wordt.

De clubhuiscommissie had ervoor gezorgd dat alle deelnemers een hapje konden eten, zodat ook aan de inwendige mens is gedacht.

 

De clinic en kledingregeling is mogelijk door sponsoren en TV De Ronde Vener wil hen dan ook graag hiervoor bedanken. De sponsoren zijn; GT Bunck, Sportkrant Amstelland, Rabobank, Intersport Duo Sport, Sjeng Sports, Autobedrijf Hans Lammers, Automotive Centre Van Nieuwkerk, Tennisschool CTO en Van der Wilt verwarming en airconditioning.

 

Lijkt het je ook leuk om te tennissen kom dan eens langs bij onze vereniging of kijk op www.tvdrv.nl.