Laatste editie
Twitter

Afgelopen zaterdag 28 november vertrokken de mini’s van FIQAS Aalsmeer al vroeg naar Volendam met 18 kinderen in 3 teams. De F1 en F2 waren die dag vrij, dus een aantal van die kinderen deed ook nog gezellig mee. Op veld 3 stonden de nieuwste leden en… wat deden zij het goed! Waar het eerste toernooi nog wat onwennig in het veld werd gestaan met wat beteuterde gezichtjes, zag je nu al steeds meer glimlachen en fanatieke acties! Op veld 2 ging het ook super: alle wedstrijden werden gewonnen door de 3 jongens en 3 meiden die hier stonden! En op veld 1 stonden de kinderen die allemaal ook in de F competitie spelen, dit was zeker mooi om te zien: zij wonnen alle wedstrijden overtuigend.

Halverwege het toernooi kregen de kinderen bezoek van Sint met een heleboel Pieten. Sint nam eerst de kinderen even apart en gaf ze de opdracht om ‘s avonds een mooie tekening in hun schoen te doen. Daarna besprak hij met de ouders dat zij dan wel moesten meezingen bij de schoenen. Allemaal nog een hand pepernoten tijdens een Volendams sinterklaasliedje en weg was hij weer en kon het toernooi vervolgd worden.

Vrijdag is de minitraining in de Bloemhof vervroegd naar 15.30 uur zodat Sinterklaas en zwarte Piet in deze drukke tijd toch ook nog even een bezoekje kunnen brengen. We hopen natuurlijk dat de pakjesboot op tijd zal aankomen met de cadeautjes voor de mini’s. Het Pietencircuit is in ieder geval vast in de maak!