Laatste editie
Twitter

Het nieuwe seizoen voor Judoschool Blaauw en Hatha Yoga Mijdrecht is weer gestart en er zijn nog plaatsen beschikbaar in de diverse groepen.

Judo

Bij Judoschool Blaauw is het belangrijk dat het gezellig is en dat mensen kunnen sporten in een gemoedelijke sfeer op een manier zoals het hen uitkomt. De één wil alleen recreatief trainen en anderen willen graag aan wedstrijden deelnemen. Bij Judoschool Blaauw is beide mogelijk. Er kan een keer per week getraind worden maar dat kan ook uitgebreid worden naar meer trainingsuren, waaronder de wedstrijdtraining en zwarte band training.

Hatha Yoga

Hatha Yoga is één van de oudste vormen die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt.

Kenmerkend voor Hatha Yoga is de manier waarop je de adem gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren. Een les bevat een evenwichtige verdeling  tussen staande, zittende en liggende houdingen. De klassieke Hatha Yoga asana’s (oefeningen) voer je eerst dynamisch uit, als voorbereiding tot de statische houding.

Nieuw dit seizoen is een Yoga Plus les op dinsdagochtend.

Dit is een Hatha yogales met extra aandacht voor verdieping en verzachting. Daarbij ontdek je de meerwaarde van bepaalde hulpmiddelen, zoals blokken, stokken, banden, kussens of tennisballen en maak je kennis met de kracht van resonerende klanken. Via deze weg krijgt je lichaam weer een nieuwe impuls waardoor je lekker in je vel komt te zitten.

Voor meer informatie over lestijden en prijzen: