Laatste editie
Twitter

Afgelopen zaterdag deden de turnsters van GVM’79 mee aan 2 verschillende wedstrijden. In Wilnis vond de voorronde van de mini 3 en 4 kamp plaats, waar 3 groepjes van GVM te zien waren. In Noorden vond op datzelfde moment een DUO-wedstrijd plaats, voor de turnsters die niet aan de mini 3 en 4 kamp konden deelnemen.  Al met al een heel geregel voor de trainsters Esther en Bonny, maar het is gelukt om iedereen een leuke wedstrijd te bezorgen!

IMG_2070

Op de mini 3 kamp in Wilnis was het groepje van Noa, Mila, Romy en Lisa één van de jongste deelnemers. De meiden waren best zenuwachtig voor hun eerste wedstrijd. Ze hadden veel plezier en lieten vooral op de mat mooie oefeningen zien! Op de vierkamp (= 4 toestellen) was er 1 combinatiegroepje van gymnasten van de dinsdag en de woensdag. Deze meiden waren erop gebrand om een goede prestatie neer te zetten en ze kregen dan ook hoge punten op sprong, balk en vloer. Helaas viel de Brug wat tegen. Dit zorgde ervoor dat Dione, Amy-Jay, Emily, Jasmina, Elise en Jayna net naast een finaleplaats grepen.  Julie, Daantje, Luna en Denise draaiden ook een goede 4 kamp met de uitschieter op vloer, waar zij de hoogste punten van hun niveau scoorden. Het deelnemersveld was echter erg groot en de meiden kwamen op de 10e plek.

Op de DUO- wedstrijd in Noorden lieten de teams in tweetallen hun oefenstof zien. De bedoeling was dat de oefeningen zo synchroon mogelijk werden uitgevoerd.  Deze wedstrijd werd georganiseerd door gymnastiekvereniging LDO en dus streden de teams van GVM tegen de teams van LDO. Het was vooral een heel gezellige wedstrijd, waarbij de juryleden de gymnasten erg op hun gemakt probeerden te stellen. Sanne en Bloem lieten de mooiste oefeningen zien en werkten perfect samen, zij mochten met de gouden medaille naar huis. Charlize en Harlee moesten tijdens de warming-up nog even flink oefenen, maar dat resulteerde in een mooie 3e plek. Vlak daarachter kwamen Abigail en Indy, die ook weinig tijd hadden gehad om de oefenstof samen door te nemen. Maegan deed mee in een groepje van LDO en voor deze meiden was het allemaal nog erg nieuw, met 54,5 pnt zetten zij toch een prima prestatie neer. Bij de prijsuitreiking was er voor iedereen een mooie medaille en een diploma. Het was een geslaagde wedstrijddag!  Wil jij ook eens meedoen met turnen? Kijk dan snel in het “kies je sport”-boekje en geef je op voor één van de lessen van GVM’79. Of zoek ons op internet of facebook.