Laatste editie
Twitter

De supportersvereniging Nes aan de Amstel organiseert op Hemelvaartsdag donderdag 10 mei 2018  weer de jaarlijkse Polderfietstocht. Dit is al jaren een traditie en er is opnieuw een prachtige route uitgezet. Thema van dit jaar zijn de Schotse Hooglanders. De fietsvriendelijke tocht gaat langs de vrij loslopende Schotse Hooglanders. Ook passeren we enkele Hollandse koeienrassen. Hoewel deze dieren aan fietsers gewend zijn is het raadzaam voldoende afstand te houden. We bezoeken de Hooglanders bij de Nieuwe Meer en in het Amsterdamse- en Schinkelbos. Ook passeren we enkele tientallen kunstwerken die zeker de moeite waard zijn om te bewonderen.

Er kan gekozen worden tussen 2 afstanden over veel mooie en rustige fietspaden. De hele route is 50 km en de afgekorte route is 30 km

Er zijn voldoende “rust- en opsteekplaatsen”, zodat de tocht zeker geschikt is om met het hele gezin te rijden. Meerijdende kinderen krijgen tijdens de tocht een versnapering aangeboden. Ook voor de doorgewinterde trimmer biedt het traject een gevarieerde trainingsrit.

De inschrijfkosten zijn € 5,00 en voor kinderen € 2,50 waarna u na het volbrengen van de tocht een leuk aandenken krijgt. Als u lid bent van de Rabobank Amstel en Vecht kunt u op vertoon van uw bankpas gratis deelnemen.

 

U kunt starten tussen 9.30 en 12.30 bij:

Dorpshuis De Nesse

Pastoor van Zantenlaan 1

Nes a/d Amstel

 

Restaurant Loetje

Amstelzijde

Ouderkerk a/d Amstel

 

Wagener Stadion

Ingang Amsterdamse Bos Kruising Kalfjeslaan/ Jan Tooropplantsoen

Amstelveen