Laatste editie
Twitter
Personal Training
Beuving Lifestyle heeft een team van professionele personal trainers tot haar beschikking. Personal training is bij ons meer dan een beetje advies, trainen en een voedingsschema.
Bij Beuving Lifestyle bieden wij verschillende PT-pakketten aan, afhankelijk van jouw wensen en doelen.

Voorafgaand aan de PT zal eerst jouw lichaam volledig opgemeten worden: vetpercentage, spiermassa, lichaamsomtrekken. Van hieruit wordt er een trainings- en voedingsschema opgesteld, voor jou persoonlijk. Onderdeel van de PT is niet alleen het trainen van jouw lichaam, maar ook een aanpassing van jouw voeding. Samen met jouw PT-er wordt er gekeken hoe je jouw voeding het beste kunt aanpassen.

Bij Beuving Lifestyle bieden wij verschillende PT-pakketten aan, afhankelijk van jouw wensen en doelen:

Brons: 1 keer per week PT
Zilver: 2 keer per week PT
Goud: 3 keer per week PT
Diamant: 4 keer per week PT

Deze pakketten zijn all-in: dus inclusief training en voedingsschema. Het is ook mogelijk om voor een enkele keer een PT-er te boeken.

Ben je geïnteresseerd in een kennismaking of in meer informatie over de personal training mogelijkheden die we jou te bieden hebben? Neem dan contact met ons op.

Een afspraak met jouw personal trainer kun je nu ook heel eenvoudig zelf inplannen via onze online agenda. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker!

Kijk op onze website www.beuvinglifestyle.nl en maak gelijk jouw afspraak!


Sportieve Groet
Jolanda Beuving
Just Believe