Laatste editie
Twitter

De weersvoorspellingen waren niet goed voor een petanquetoernooi in de buitenlucht. Toch kwamen negentien leden opdagen voor deelname en ze hadden helemaal gelijk. De regen bleef beperkt tot af en toe wat druppels. Het was een kwestie van regenmuts op en toch maar weer snel af. Ook de temperatuur was prima om te boulen. De drie speelronden werden in een rustig tempo afgewerkt met voldoende tijd tussen de speelronden om bij te praten onder het genot van een drankje.

Het aantal van negentien deelnemers betekende dat er in elke speelronde drie tripletten speelden. Alle deelnemers speelden in ronde in een triplette en negen van hen tweemaal in een triplette. In de eerste speelronde waren de verschillen nog klein tussen de strijdende equipes. In de tweede en derde speelronde werden de uitslagen van de partijen toch groter, hoewel je zou denken dat men meer ingespeeld geraakt zou zijn.

 

Het volgende clubtoernooi dat op het programma staat is het Moederdagtoernooi op zaterdag 12 mei, maar eerst wordt op 22 april het clubkampioenschap tête-à-tête gespeeld op de accommodatie aan de Vuurlijn bij het honkbalveld.

Voor meer informatie over Boule Union Thamen zie onze website www.buthamen.nl.