Laatste editie
Twitter

Vier equipes van Boule Union Thamen zijn van start gegaan in de zondagcompetitie doubletten van de NJBB afdeling 09. Het is de laatste maal dat de afdeling deze competitie organiseert, want de afdeling gaat per 1 januari op in het nieuw gevormde District West.

Deze competitie bestaat uit drie speeldagen en elke equipe speelt vijf partijen per speeldag. Drie equipes van Boule Union Thamen komen uit in de tweede klasse. Deze equipes zijn als volgt samengesteld:

BUT 1: Jannie van Kooten en Hans v/d Wal;

BUT 2: Ina Hoekstra en Wilma Buchner;

BUT 3: Michiel Buchner en Jelle Pekelharing.

De competitie start altijd met de wedstrijden tussen de equipes van dezelfde vereniging. In deze onderlinge krachtmetingen won BUT 3 van zowel BUT 1 als BUT 2, terwijl BUT2 BUT 1 versloeg. BUT 3 zette de zege reeks voor en won alle vijf de partijen van de eerste speeldag. Beide andere equipes van Boule Union Thamen wonnen elk in totaal drie partijen.

De vierde equipe, bestaande uit Marja de Ru en Eva van Ark komt uit in de derde klassen.

De volgende clubactiviteit, naast de reguliere clubavonden, is het Surprisetoernooi op zondag 27 november. Ook dan weer drie speelronden mêlee. Aanvang 11.00 uur aan de Vuurlijn bij het honkbalveld.

 

Wilt u meer weten over Boule Union Thamen, raadpleeg dan onze website www.buthamen.nl of neem contact op met Henk van Rekum, tel. 0297-565377, email redactie@buthamen.nl.