Laatste editie
Twitter

 

Afgelopen woensdag  hebben ruim 50 ouderen en  60 kinderen samen deelgenomen aan Amstelveen loopt en rolt. De weergoden waren ons goed gezind . Het was een feestelijke middag waarbij de ouderen met en zonder rollator, gewapend met stempelkaart en stappentelle  in 20 minuten meer dan 800m op de atletiekbaan liepen. Enkelen liepen zelfs in totaal 1600m!  Deze loop werd gevolgd door de kidsrun, waarna  naast de winnaars ook de winnende basisschool gehuldigd werd : De Cirkel!

@FotoFactor_3

Noëlle van der Lende@FotoFactor.nl

De wethouders P. Bot en J. Brandes waren aanwezig om alle deelnemers aan te moedigen en de medailles uit te reiken. Zij benadrukten nog eens  het belang van bewegen voor jong en oud  en zagen met eigen ogen hoe iedereen genoot! Voor de jeugd organiseerden leerlingen van de Panta Rhei allerlei atletiekactiviteiten en de fietsende DJ Oscar van Bergen maakte er  een muzikaal feestje van.  Er was voor iedereen koffie, thee en lekkere gezonde hapjes, gemaakt door medewerkers van Roads.

Daarnaast was er gelegenheid om duofietsen uit te proberen of in een Canta ( firma Waaijenberg) te rijden. Je kon  kijken bij de firma ‘Fietsen op maat’  hoe je je eigen fiets kunt aanpassen. Ook een verwennende stoelmassage door Vivid Touch voor de mantelzorgers behoorde tot de mogelijkheden. Met een ijsje van Da Vinci werd de middag  afgesloten.

Atletiekvereniging Startbaan  faciliteerde het evenement.  Samen met alle vrijwilligers zorgden medewerkers van het bedrijf Level 3  voor begeleiding en ondersteuning.

 

De Amstelveen loopt en rolt is georganiseerd in het kader van VitaalPlus .