Laatste editie
Twitter

Trek je schoenen uit, neem een aanloop en spring een gat in de lucht van plezier. Crazy Spring Paradijs staat namelijk voor de deur en dat is hét spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Ook dit keer staat het evenement weer bol van de opblaasbare attracties en ander vermaak voor kinderen van de basisschool. Iedereen is van harte welkom  Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober 2014 in SAC De Scheg, (Arthur van Schendellaan 100-A / Uithoorn)

En omdat iedereen altijd een beetje kind blijft, mogen alle ouders ook gebruikmaken van de attracties.

 

Crazy Spring Paradijs is een initiatief van Crazy Air en Optisport. Beide partijen bouwen in SAC De Scheg, (Arthur van Schendellaan 100-A / Uithoorn) volledig om tot een speeltuin van formaat met de leukste springkussens van dit moment. Van de Junglerun tot de Bouncing Balls. Deze avontuurlijk stormbaan is maar liefst 18 meter lang en is bekend van het tv-programma Wipe-out. Naast deze kolossen staan er diverse andere luchtkussens en -attracties opgesteld, zoals een voetbalboarding, grote klimbergen en de ‘Survival Run’. Kortom: een veelzijdige mix van vermaak met uiteenlopende thema’s.
Luchtkussens en nog veel meer!

De vele springkussens zetten de toon tijdens het Crazy Spring Paradijs, maar er is ook volop ruimte voor andere activiteiten. Zo is er een creatieve knutselhoek ingericht, worden oud-Hollandse spelen nieuw leven ingeblazen en is er een peuterhoek voor de allerkleinste.

Kinderen bij wie de energie even op is, kunnen aanschuiven bij de kinderbar. Hier vinden ze een speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Mocht u langer willen blijven, of viert u bij ons uw kinderfeest, dan kunt u ook een bunkerkaart kopen. Hiermee krijgen uw kinderen naast ranja ook frietjes en een snack geserveerd.

Wat kost Crazy Spring Paradijs?
De entree van Crazy Spring Paradijs bedraagt € 5,- per kind en ouders GRATIS. Na betaling hiervan mag er gratis gebruik worden gemaakt van álle attracties. Voor eten en drinken vragen we een kleine bijdrage. De hierboven genoemde braskaart kost € 2.50,-. Voor een bunkerkaart betaalt u € 6,-.
Weer of geen weer: u bent van harte welkom!
Het Nederlandse weer is zo onvoorspelbaar als een stormbaan. Daarom wordt Crazy Spring Paradijs binnen georganiseerd in een verwarmde hal.
Crazy Spring Paradijs opent voor de vroege vogels om 10.00 uur. Deze tijd is ideaal voor kinderen en ouders die graag wat meer rust willen. De ervaring leert namelijk dat het vanaf 13.00 uur echt vol loopt. Hoe laat u ook komt: we zien u graag op Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober 2014 in SAC De Scheg, (Arthur van Schendellaan 100-A / Uithoorn)!

 

Wilt u een voorproefje op Crazy Spring Paradijs? Bekijk dan de foto’s van voorgaande edities op www.facebook.com/CrazySpringParadijs.

lees verder