Laatste editie
Twitter

De 29e editie van het Open Toernooi van Tennisvereniging De Ronde Vener, met als hoofdsponsor De Hypotheekshop Mijdrecht, is een groot succes geworden. In de week waarin de zomer dan eindelijk begon in Nederland werden vele prachtige partijen gespeeld. Op de finaledag waren veel toeschouwers naar het tennispark gekomen om de finales te bekijken en om te genieten van het heerlijke eten wat ieder jaar weer prima wordt verzorgd door de vrijwilligers van tennisvereniging De Ronde Vener.

In de hoogste categorie bij de heren stonden Milan van Dijk en Vuk Trbojevic tegenover elkaar in de finale. De eerste set ging overtuigend naar Van Dijk met 6-2.  Trbojevic wist in de tweede set sterk terug te komen en won die met 6-0. In de derde set toonde Van Dijk zich met 6-3 de sterkste en veroverde de titel terug die hij vorig jaar aan Jon Mouter moest laten. Trbojevic stond ook in de categorie 4 in de finale maar ook daar werd hij tweede achter Bas de Rooij. In de herendubbel 3 ging de zege naar Bas Butzelaar en Rik Corman die met 7-5 3-6 en 6-3 van Jon en Chris Mouter wisten te winnen. Bij de dames ging de overwinning in de hoogste categorie net als vorig jaar naar Anastasia Zaandam. Zij wist in de finale Daniëlle van der Wulp met 6-2 6-2 te verslaan.

IMG_5012 Milan van Dijk

In de damesdubbel ging de overwinning naar Karin de Vink en Danique Bank die met 6-4 en 6-3 Netty Zwaga en Nancy van der Lans wisten te verslaan. In de gemengd dubbel legden Patty Duinker en Jochem van Bergen beslag op de eerste plek voor Joyce de Hondt en Wouter Otto. Ook dit jaar werd er weer een veteranentoernooi gespeeld. In de herendubbel ging de titel in poule A naar Ton van Dijk en Wilco Spijker die in de spectaculaire partij Teun Verkaik en Nico van Wijk met 6-2 3-6 en 6-4 wisten te kloppen. Bij de dames wisten Marijke de Graaff en Petra Duits de winnaars van vorig jaar, Hetty van Veen en Swanet Verbruggen, met 6-4 7-6 te verslaan. De gemengd dubbel werd gewonnen door Marijke de Graaff en Jan Verkleij door te winnen van Ron Hagenbeek en Anki Smet.

Dit jaar was het alweer de 29e keer dat het Open toernooi van Tennisvereniging De Ronde Vener werd gespeeld en het is wederom een zeer geslaagd evenement geweest met meer dan vierhonderd enthousiaste deelnemers. Gedurende de hele week is het tennispark bezocht door een groot aantal toeschouwers die genoten van de prachtige tennispartijen en het uitstekend verzorgde randgebeuren. Dit toernooi werd mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en sponsors waaronder hoofdsponsor De Hypotheekshop Mijdrecht.