Laatste editie
Twitter

20 december 2013 is er een open dag bij duikvereniging Scubadoe ‘de Venen’ en duikschool Airdiving. Iedereen die belangstelling heeft voor de vereniging of voor duiken is welkom. Om 19:45 staat de koffie klaar in de multifunctionele ruimte van zwembad ’t Kikkerfort in Breukelen.

Ben je al aan het duiken maar wil je dit misschien bij een duikvereniging doen, kom kennismaken. Als je er toch bent, hebben we een leuk programma voor je. Je kunt nieuwe duiklampen, maskers, snorkels en onderwatergadgets van Tusa testen. Of probeer eens een ander paar vinnen in ons zwembad.

Ben je nog geen duiker, maar heb je je altijd al eens afgevraagd of duiken iets voor jou is? Kom dan kijken naar duikdemonstraties, probeer zelf wat het is om onder water te ademen en/of laat een foto van je maken terwijl je onder water bent. Je kunt ook mee doen aan de wedstrijd ‘wie houdt het langst zijn adem in?’ Je krijgt daarbij tips en trucs om langer onder water te kunnen blijven.

Voor wie het water in wil: vergeet je badkleding niet!

Programma:

19:45 welkom
20:00 start programma in multifunctionele ruimte zwembad ’t Kikkerfort in Breukelen
21:00 start programma in zwembad
22:00 gezellige afsluiting in bar van zwembad

Meer informatie is te vinden op de website: www.scubadoe.nl  / www.airdiving.nl

 

Aanmelden is wenselijk!

Om er zeker van te zijn dat er voldoende plek is én we passende duikmaterialen ter beschikking kunnen stellen, is het fijn als belangstellenden zich aanmelden. Dit kan via een e-mail naar info@scubadoe.nl of telefonisch bij Rob Idema (06-51162629). Benodigde gegevens zijn: geslacht, leeftijd en schoenmaat, zodat wij daar rekening mee kunnen houden bij de keuze van de duikuitrusting. Vermeldt ook naam, adres en telefoonnummer (dit laatste voor het geval dat). Voorafgaand aan de open dag wordt tijdig een bevestiging en een routebeschrijving gestuurd.