Laatste editie
Twitter

 

Op zondag 30 september organiseert de Amstelveense duikvereniging Duikteam Nemo weer zijn Open Dag in zwembad De Meerkamp in Amstelveen. Iedereen die geïnteresseerd is in de duiksport, of die een duikopleiding wil gaan volgen en veertien jaar of ouder is, kan dan vanaf 8.30 uur een proefduik maken. Aansluitend wordt in ons gezellige clubhuis een presentatie gegeven, waarin er het één en ander over de duiksport en Duikteam Nemo wordt verteld.

 

Duikteam Nemo bestaat al sinds 1969, en telt nu zo’n honderd leden. Onder die leden zijn een aantal gediplomeerde instructeurs, die u op een leuke en veilige manier alles over de duiksport kunnen leren. Heeft u al eens een duikbrevet gehaald, maar lijkt het u leuk om uw kennis en vaardigheden te vergroten? Dan bent u bij Duikteam Nemo aan het goede adres. En heeft u een bepaald niveau bereikt, dan kunt u binnen de vereniging heel wat ervaren duikers vinden die graag een keer met u willen gaan duiken.

 

Behalve duiken, staat ook gezelligheid bij Nemo centraal. Rond de duiksport worden elk jaar diverse evenementen georganiseerd. Tijdens de Pinksteren trekken veel Nemo-leden voor een paar dagen naar Zeeland, om daar in het heldere water van de Grevelingen en de Oosterschelde de prachtigste duiken te maken. Na afloop van de duik wordt er bij een hapje en een drankje lang nagepraat. Maar ook in het clubhuis worden allerlei gezellige bijeenkomsten gehouden.

 

De brevetten die bij Duikteam Nemo gehaald kunnen worden, zijn erkend door de Nederlandse Onderwatersport Bond en daarmee ook door de internationale duikbond CMAS. Met deze brevetten kunt u over de hele wereld onder de meest verschillende omstandigheden duiken.

 

Bent u geïnteresseerd? Meldt u aan op info@duikteamnemo.nl .