Laatste editie
Twitter


Veel jeugdspelers hadden hun ouders of vrienden meegenomen om gezellig het nieuwe jaar in te luiden met een ochtend badminton. Ook de senioren hadden hun partner of kinderen of neefjes en nichtjes meegenomen.

De jeugdcommissie had weer allerlei verschillende spelvormen bedacht om het voor iedereen aantrekkelijk te maken. Een veld was zelfs geblindeerd zodat je niet zag waar de shuttle vandaan kwam. Dat bleek aardig lastig te zijn. Twee velden waren gereserveerd voor de wedstrijdspelers. Zij hielden een competitie onder elkaar voor een echte beker. Ook was er het piramide spel. Volgens de organisatie niet verslavend, maar er werd wel veel gebruik van gemaakt. Uiteraard stonden in Café de Wave de oliebollen klaar met veel poedersuiker bestrooid en daar werd goed van gegeten. Een heel gezellige ochtend werd tegen 1 uur afgesloten met de prijsuitreiking voor de wedstrijdspelers en het piramide spel.

Een goed begin van een mooi en sportief badminton jaar. Zie onze website www.veenshuttle.nl en facebook-pagina voor foto’s en een kort filmpje!