Laatste editie
Twitter

Oefentherapeute

Mijn naam is Esther Taling. Ik ben 25 jaar en woon in Aalsmeer. In de zomer van 2013 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeute Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. Vervolgens ben ik gelijk aan het werk gegaan als invalster. Nu ben ik aangesloten bij fysiotherapie Karel Muns en vanaf april 2014 zal ik op de vrijdag aanwezig zijn bij fysiotherapie Amstelhof.

Ik hou ervan om met mensen te werken en ben erg praktijkgericht. Ik ben altijd sportief geweest en geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Het mooie van Mensendieck vind ik dat je zelf bewust wordt van je eigen lichaam, doormiddel van te zien en te voelen. Hierdoor krijg je ook inzicht in je eigen klachten. En met wat hulp van oefeningen om spieren te ontspannen of te versterken, leer je om functioneel gebruik te maken van je eigen lichaam.

Heeft u klachten? Kom gerust langs of maak een afspraak. Ik zie u graag in bij fysiotherapie Amstelhof.

Esther Taling.

06-29580303/ 0297-521539

Mensendieck.taling@gmail.com

www.karelmuns.nl