Laatste editie
Twitter

 

Naast een  gezond lichaam is ook een bewuste geest belangrijk en dat doen we met de 8 weekse MBRS training bij Beuving Lifestyle. Stress is op dit moment de grootste ziekmaker in Nederland en we hebben er allemaal mee te maken of we nu willen of niet. Dus ben jij het zat om gespannen te zijn vanwege stress en zorgen, en wil jij jezelf beter leren kennen meer genieten van het leven? En wil je daar nu eens wat aan gaan doen? Overweeg dan eens een Mindfulness training om meer controle te krijgen over jouw eigen leven.

Mindfulness is een aandachtstraining die is ontstaan uit het Boeddhisme. Tijdens de Mindfulness training leer je de oosterse vorm van mediteren en de manier hoe je deze kunt toe passen in onze westerse leefstijl.

De Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training kan bijdragen aan:

*Minder (werk)stress.

*Betere nachtrust.

*Het tegengaan van een burn-out of een terugval.

*Je grenzen leren kennen. 

*Meer rust in je hoofd.

*Positievere levensinstelling.

*Betere concentratie

Ben jij er klaar voor om stappen te ondernemen naar een stabieler leven waarbij jij zelf de touwtjes in handen hebt? Ben je benieuwd of deze trainingen wat voor jouw zijn? Geef je dan op voor een van de gratis introductie workshops bij Beuving Lifestyle. De kosten van de 8 weekse training zijn 250 euro per persoon (inclusief lesmateriaal). De training wordt verzorgd door Ron Wijburg een gecertificeerde Mindfulness leraar.

Heb je nog vragen of wil jij je opgeven voor de introductie workshop neem dan contact op met Ron Wijburg tel 06-14281462 of per mail: ron.wijburg@live.nl.

 

 


Sportieve Groet
Jolanda Beuving
Just Believe