Laatste editie
Twitter

Speelronde twee betekende voor zowel het eerste als het derde team een thuiswedstrijd en met het mooie weer was dat mogelijk op het eigen terrein aan de Vuurlijn.

De ontmoeting van het tweede team tegen OSB Bodegraven werd uitgesteld wegens een sterfgeval onder de spelers van OSB.

Aan de Vuurlijn speelde het eerste team tegen Zoetermeer 1, dat na de eerste speeldag de ranglijst aanvoerde. De start van de Butters was goed met tweemaal winst en eenmaal verlies in de eerste doublettenronde. In de triplettenronde leek het te gaan naar een deling van de winst, maar een slordige werpronde van BUT 1 betekende dat Zoetermeer vier punten kon scoren en daarmee de partij met 13 -12 te winnen. De tweede triplettenpartij was op dat moment al verloren en dus gin het team van BUT met een 3-2 achterstand de afsluitende doublettenronde in. De equipe Ina Hoekstra/Wilma Buchner trokken met hun overwinning de stand gelijk, maar helaas verloor de equipe Joan v Rekum/Niels v Diemen hun partij, waardoor de partij van Henk v Rekum/Tine Siegel belangrijk werd, want winst betekende een gelijkspel. Het mocht echter niet zo zijn, Na lange tijd achter gestaan te hebben werd het nog 10-10, maar uiteindelijk ging de partij naar Zoetermeer en daarmee ook de een 5-3 overwinning in de ontmoeting.

Het derde team kon tegen De Goede Worp 4 uit Den Haag een vuist maken en verloor met 7-1.

Speelronde 3 is op zaterdag 28 oktober. Team 1 speel dan in Bodegraven tegen De Goede Worp 1. Team 2 heeft een vrij ronde en team 3 speelt in Nieuw-Vennep tegen De Spaanse Ruiter 3.