Laatste editie
Twitter

Goedemorgen Ronde Veners! Ook dit jaar vindt op 1 januari de Nieuwjaarsduik bij Vinkeveen Haven plaats. Met het thema “Goedemorgen 2015!” kun jij de originaliteitsprijs winnen! Hoe ga jij het origineelst gekleed de ‘ochtend’ van het nieuwe jaar in? Doe mee en win één van de prijzen! Heb jij de leukste vriendengroep of het gezelligste team? Doe dan mee aan de verenigingsprijs. De groep met de meeste personen wint de wisselbeker, dus trommel je vrienden / teamgenoten op! Voor de deelnemers en de kijkers is er natuurlijk warme chocolademelk en snert. De opbrengst gaat naar “Inloophuis ’t anker”. Zij richten zich primair op iedereen die met kanker in aanraking is gekomen in en rondom Mijdrecht. Wil jij mee doen met de orginaliteitsprijs, verenigingsprijs of gewoon om het jaar met een frisse start te beginnen? Schrijf je dan nu in op www.nieuwjaarsduikvinkeveen.nl. Na de duik is het mogelijk om de overheerlijke nieuwjaarspannenkoek bij Het Voordek te komen proeven!

IMG_0897_1 Logo 2015 goedemorgen

 

Vanaf 12.00 uur start de inschrijving, waarna om 13.00 uur de eerste mensen te water gaan bij Vinkeveen Haven/Zeilschool de Vinkeveense Plassen, Herenweg 144, Vinkeveen.

De Nieuwjaarsduik 2015 wordt  mogelijk gemaakt door ’s Anders eten & drinken, Café-restaurant Bon, Makelaardij Witte, Assurantiekantoor van Wijngaarden, Wasserij de Plassen, Tuincentrum Rijdes, Vinkeveen Haven, Horesca Horecavo, Multifill, Albert Heijn Vinkeveen, Stoof Vinkeveen, Tuincentrum De Huifkar, PK Sport en Unox.