Laatste editie
Twitter

Uithoorn – Op zaterdagochtend mocht onder bezielende leiding van gasttrainer Jorn de jeugd via een spel de twee nieuwe kanopolo jeugdbootjes een naam geven. Daarna zijn ze gedoopt, uiteraard met hete chocolademelk. Ennnn na diverse acties zijn dé namen geworden: Callahan & Domiboot… (met een dominostip op de bovenkant)!

Beide boten zijn aangeschaft van het geld dat is opgehaald met de Rabo ClubSupport actie. We hebben dankzij alle stemmen voor onze vereniging een mooi bedrag van bijna € 700,00 opgehaald. De nieuwe kanopolo bootjes zijn kleiner en lichter dan de huidige clubboten, waardoor onze jeugd de benodigde technieken kan aanleren. Het volume (grootte) van de boot heeft veel invloed op het juist kunnen oefenen van alle technieken. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de boot goed onder water te kunnen krijgen bij kanopolo en met een te grote boot lukt dit niet.

Het werd ontzettend gewaardeerd door de kids en ouders dat onze kanopolo jeugd weer een leuke activiteit op de agenda hadden staan. Vaste trainers Mattijn en Rosalie kregen van de ouders dan ook mooie complimenten: “Ah superleuk allemaal! En ontzettend bedankt voor het organiseren voor de kids in deze saaie coronatijd  ?” En een andere ouder zei: “Superleuk en heel erg bedankt voor het organiseren. Zo’n opsteker in deze tijd!”

Lijkt het jou ook leuk om met onze jeugd mee te trainen? Meld je dan aan voor een proeftraining via: info@mdr.nu