Laatste editie
Twitter

Per 12 januari 2014 zal Richard ten Katen uit Wilnis namens Aikido Centrum Woerden (ACW) de deuren openen van Aikido Centrum Wilnis. Dat is feitelijk onze eerste satelliet dojo. Een leuke primeur. Richard zal gebruik maken van het traject ‘Aankomend Dojo Houder’, dat wij aanbieden als vervolg op het interne traject van de Assistent Leraren. Leraren die graag de sprong willen maken naar een volgende groeistap bieden wij zo de gelegenheid om zich verder als professional door te kunnen blijven ontwikkelen.

Richard nieuwe dojo te Wilnis

Het duurt een paar jaar voordat een dojo financieel zelfstandig kan draaien. Wij bieden daarom vanuit onze vereniging aan de aankomend dojo houder hiermee de mogelijkheid te onderzoeken of ze een eigen groep leerlingen om zich heen kunnen verzamelen en of ze financieel hun eigen broek op kunnen houden. Richard zal volledig zelfstandig les gaan geven in Wilnis en zal zich in de eerste instantie richten op de beginnende kyu-graden.

 

De aftrap van de nieuwe locatie is op zondag 12 januari 2014 in Judoschool Blaauw op de Molenland 15 te Wilnis. De lessen zijn voor 15 jaar en ouder van 20:00-21:30.

 

Meer informatie

Voor vragen over dit bericht kan contact worden opgenomen met Peter van Lier van Aikido Centrum Woerden (info@aikidowoerden.nl).